keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Lounasmansikat


Kuulostelen koipeani. Siihen ei enää satu joka askeleella niin kuin tammikuisesta kaatumisesta alkaen. Tähystysleikkauksen ja puolen vuoden klinkkaamisen jälkeen koipi on kuitenkin vielä huteran hontelo ja se tuntuu epäluotettavalta. Kävelen ärsyttävän hitaasti, koska joudun keskittymään luonnolliseen askeltamiseen. Joten kaikki rynnivät ohitseni. Lounastauolla siis hiiviskelen Hakaniemen torille ja ostan litran mansikoita. Kyllä kelpaa lounastaa tähän aikaan vuodesta!

Tässä muistutukseksi pettämätön vinkki mansikoiden kyytipojaksi:

2 dl kermaa vaahdoksi vatkattuna
purkki mascarpone-juustoa
3 tl vaniljasokeria 
(sokeria, jos pitää makeasta)

5 kommenttia:

  1. Hyvä, että jalka on kuitenkin paranemaan päin:)

    VastaaPoista
  2. Mansikat ovat uskomattoman hyviä ja meheviä juuri nyt!

    On varmasti outoa joutua keskittymään asiaan, joka tavallisesti sujuu ihan itsestään. Yritän joskus lenkillä kääntää jalkäteriä ulospäin, etten muljauttaisi nilkkaani. Ei pysy mielessä kovinkaan kauan;)

    VastaaPoista
  3. Mäkin ostin tänäään kaksi litraa mansikoita ja meinaan herkutella kunhan saan nurmikon leikkuun hoidetuksi ensin!

    VastaaPoista
  4. Daisy ja Katriina,
    Päivä päivältä jalka on vähän parempi. Töissä istumisesta se ei kyllä pidä! Itsestäänselvyydet voivat todella joskus muuttua hankaluuksiksi.
    Auli,
    kokeile mascarbone-vaahtoa :)

    VastaaPoista
  5. Voi mikä ihana mansikka. Mekin saatiin täällä 5 kg:n laatikko paikallisia mansikoita, olivat pieniä mutta makeita ja ihania. Panin niistä suurimman osan pakkaseen. Tein mansikkarahkaa, varmaan tuo sinun herkkusi on vielä parempaa, kuvittelen.

    Kiva kun jalka on parempi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!