Kevät etenee ja aurinko paistaa, mutta jonkin aikaa kotieläimeni (varsinkin se elävä lajitoverinsa) joutuu tyytymään Järvikylän salaattiruukkujen antiin. Kilpikonnani herkkua ovat kevään ensimmäiset voikukat. Niitä odotellessa teen parhaani rikastuttaakseni konnan ja samalla omaa ruokavaliotani vihanneskrassisilpulla. Vihreätä lisäkettä voileipien päälle ja kilpikonnan ’lautaselle’ syntyy ohuen multakerroksen päälle tiheästi kylvetyistä vihanneskrassin siemenistä runsaassa viikossa.
Eilen iäkäs (90 v) naapurini oli jälleen kerran tarkkasilmäinen ja havaitsi minun käyneen parturissa. 'Voi kun on nätisti leikattu. Näytät ihan pieneltä ja kiltiltä tytöltä.' Minulle tuli hyvä mieli tuosta kommentista. Muutun omastakin mielestäni aika lapsellisen näköiseksi, kun otsatukka leikataan lyhyemmäksi. Yllä oleva kuvasommitelma todistakoon, että en pelkästään näytä lapselliselta...
Virveriikan blogin lukijat tietävät, mistä tämä virkattu kilpikonna on kotoisin.
Virveriikan blogin lukijat tietävät, mistä tämä virkattu kilpikonna on kotoisin.
No kukas se siellä! Vähän on vaan laihat eväät...Viikon päästä lautanen on ihan erinäköinen.
VastaaPoistaIhanaa kun viikonloppu häämöttää..Te muut siskokset näettekin viikonloppuna! Viettäkää hauska teatteri-ilta!
Kiitos, teatteriesitys on varmaan mielenkiintoinen ja ehditään samalla myös vaihtaa kuulumiset.
VastaaPoista